Olen viettänyt lomaa, joten päässyt vähän irti kaikesta.

Tänään sain soiton verikokeen tuloksista. Kilpirauhaskoe oli viitearvojen [0,4 – 4,0 mU/l] sisällä  ollessaan 3,5. Koe otettiin aamulla kahdeksalta, joten sillä lienee maksimoidaan tulosta jotenkin, koska jos verinäyte otetaan klo 10 jälkeen, arvo on keskimäärin 1,5 mU/l alhaisempi kuin aikaisin aamulla. Klamydiatesti oli negatiivinen ja prolaktiini 287, mikä myös menee viitearvojen (50-500) sisälle.

Maanantaina on aika gynelle, jossa kuullaan sitten miehen simppatestin tuloksista ja gynen mielipide noista mun hormooniarvoista.

Nyt lähinnä toivoo ja odottaa, että kaikki olisi hyvin, ja saisimme clomit jo seuraavaan kiertoon. Menkkojen pitäisi alkaa lauantaina tai sunnuntaina (toivottavasti eivät ala yhtään aiemmin), jolloin ehdimme seuraavaan kiertoon nipinnapin. Elämässä pitää olla jännitettävää.

Tässä lomailun tiimellyksessä elimistössä lienee tapahtunut jonkinsortin muutostila, koska hiivasienitulehdus pitkästä aikaa pamahti päälle. Ehkäpä lisäntyyneellä karamellinsyönnilläkin osuutensa asiaan.